facebook twitter

Vissen

Eldorado voor sportvissers

Welke sportvisser droomt er niet van, om zo vanuit een riante bungalow een hengeltje uit te gooien in een visrijk polderwater, of met twee stappen in een klaarliggende boot te stappen om een eigen visavontuur op te zoeken.

In het mooie poldergebied van Westfriesland vinden sportvissers een overdaad aan goed en gezond viswater. Honderden kilometers gemakkelijk bereikbare kanalen en vaarten en vele meertjes en plassen, veelal omzoomd met brede rietkragen. In samenwerking met de bekende hengelsportjournalist Jan Eggers – die dit gebied als zijn broekzak kent – is in dit visrijke gebied een speciaal visarrangement samengesteld, door sportvissers voor sportvissers. Een arrangement met vele mogelijkheden en extra’s.

Van de juiste vergunningen tot een gedetailleerde kaart met de beste stekken voor de verschillende vissoorten en begeleiding door deskundige visgidsen. De kans op een forse snoekbaars of metersnoek is hier in de herfst ruim aanwezig. Wie liever brasem, voorns

of sterke boerenkarper vangt, zal ook niet teleurgesteld worden. Uiteraard houden vissers zich wel aan de geldende regels wat betreft minimummaat, het terugzetten van gevangen snoek en de gesloten tijd voor bepaalde vissoorten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.snoekvissen.nl

 

Ook is het mogelijk, eventueel in groepsverband, een dagje te gaan zeevissen op de Noordzee of Waddenzee. Kortom, wie van rust en ruimte houdt en van de gezonde spanning van die het sportvissen in de natuur biedt, gecombineerd met het comfort van een moderne vrijstaande bungalow, moet zeker naar de Vlietlanden komen.

Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Fax: 0228 - 58 12 66
Stuur ons een e-mail

Wervershoof
14°
14°
Vr
12°
Za
12°
Zo
12°
Ma
12°
Di
Weer in OpenWeatherMap