facebook twitter

Bungalows

Alle types zijn vrijstaand met eigen parkeerplaats, direct gelegen aan het water en voorzien van eigen aanlegsteiger, wasmachine, vaatwasser, magnetron, t.v. aangesloten op het kabelnet, gratis WiFi, centrale verwarming, horren in de slaapkamers, tuingerichte schuifpui met toegang tot het gemeubileerde terras.

De Stolp

Deze vrijstaande bungalow, geïnspireerd op de oude Noord-Hollandse stolpboerderij, biedt plaats aan 4 personen. Op de begane grond treft u een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer met douche en toilet en berging. Op de eerste verdieping een slaapkamer en ruime overloop. In enkele gevallen is de indeling afwijkend en zijn er alleen twee slaapkamers boven.

Plattegrond woongedeelte Plattegrond slaapkamer RESERVEER NU

 

De Kleine Vliet 

Genoemd naar het nabij gelegen meer en geschikt voor 6 of 8 personen. Op de begane grond een woonkamer, keuken, 1 of 2 slaapkamers evt. met stapelbed, ruime hal, berging toilet en badkamer met ligbad en/of douche. Op de eerste etage vindt u een overloop met 2 zeer ruime slaapkamers. Het type met 4 slaapkamers heeft 2 badkamers.

Plattegrond woongedeelte 1 Plattegrond slaapkamers RESERVEER NU (3 SLAAPK.)
Plattegrond woongedeelte 2 RESERVEER NU (4 SLAAPK.)

De Groote Vliet 

Ruime bungalow geschikt voor 8 (Typ A) of 10 personen (Typ C). Indeling gelijk aan type De Kleine Vliet, echter met extra ruime uitbouw aan de woonkamer. Deze bungalow is luxe ingericht en de ligging is fantastisch te noemen. Deze woningen hebben 2 badkamers.

Plattegrond slaapkamers Plattegrond woongedeelte 2 RESERVEER NU (4 SLAAPK.)
RESERVEER NU (4-5 SLAAPK.)

Het Rietland

Een villa waarin u zult merken wat wij bedoelen met comfort, luxe en ruimte. Type Rietland heeft een gezellige, glazen erker waardoor het uitzicht overweldigend is. Verder treft u een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met ligbad en/of douche en ruime hal op de begane grond. Boven vindt u 2 of 3 slaapkamers. Het type met 4 slaapkamers heeft 2 badkamers.

Plattegrond woongedeelte Plattegrond slaapkamers RESERVEER NU (3 SLAAPK.)
RESERVEER NU (4 SLAAPK.)
Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Fax: 0228 - 58 12 66
Stuur ons een e-mail

Wervershoof
6°
5°
Wo
3°
Do
0°
Vr
0°
Za
8°
Zo
Weer in OpenWeatherMap