facebook twitter

Bungalows

Alle types zijn vrijstaand met eigen parkeerplaats, direct gelegen aan het water en voorzien van eigen aanlegsteiger, wasmachine, vaatwasser, magnetron, t.v. aangesloten op het kabelnet, gratis WiFi, centrale verwarming,  tuingerichte schuifpui met toegang tot het gemeubileerde terras.
RESERVEER NU

De Stolp
Deze vrijstaande bungalow, geïnspireerd op de oude Noord-Hollandse stolpboerderij, biedt plaats aan 4 personen. Op de begane grond treft u een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer met douche en toilet en berging. Op de eerste verdieping een slaapkamer en ruime overloop. In enkele gevallen is de indeling afwijkend en zijn er alleen twee slaapkamers boven.

 

De Kleine Vliet
Genoemd naar het nabij gelegen meer en geschikt voor 6 of 8 personen. Op de begane grond een woonkamer, keuken, 1 of 2 slaapkamers evt. met stapelbed, ruime hal, berging toilet en badkamer met ligbad en/of douche. Op de eerste etage vindt u een overloop met 2 zeer ruime slaapkamers. Het type met 4 slaapkamers heeft 2 badkamers.

 

De Groote Vliet
Ruime bungalow geschikt voor 8 (Typ A) of 10 personen (Typ C). Indeling gelijk aan type De Kleine Vliet, echter met extra ruime uitbouw aan de woonkamer. Deze bungalow is luxe ingericht en de ligging is fantastisch te noemen. Deze woningen hebben 2 badkamers.

 

Het Rietland
Een villa waarin u zult merken wat wij bedoelen met comfort, luxe en ruimte. Type Rietland heeft een gezellige, glazen erker waardoor het uitzicht overweldigend is. Verder treft u een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met ligbad en/of douche en ruime hal op de begane grond. Boven vindt u 2 of 3 slaapkamers. Het type met 4 slaapkamers heeft 2 badkamers.

 

RESERVEER NU

Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Wervershoof
18°
15°
Do
19°
Vr
14°
Za
17°
Zo
18°
Ma
Weer in OpenWeatherMap