facebook twitter

Droge Wijmersweg 5-144 Vraagprijs € 399.000,-k.k.. VERKOCHT

  • Type Kleine Vliet
  • Perceelgrootte 354 M²
  • Bouwjaar 1994
  • Prijs € 399.000,- K.K.

Omschrijving:

Op bungalowpark De Vlietlanden is in de verkoop gekomen een  vrijstaande woning met tuinhuisje, gelegen aan doorgaand vaar-en viswater.  De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten, hierdoor kunt u de hele dag van de zon genieten. Permanente bewoning is toegestaan. Deze woning is toekomstbestendig. Op de begane grond zijn namelijk twee slaapkamer en een badkamer aanwezig. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen.

Indeling begane grond:

Via de hal komt u in de woonkamer met half open keuken. De woonkamer is voorzien van een schuifpui, via deze schuifpui komt u op het terras en tuin. Het terras is voorzien van een onderheide afscheidingsmuur. Op de begane grond bevinden zich verder 2 slaapkamers en een badkamer voorzien bad, en wastafel. Naast de badkamer vindt u het gastentoilet. De begane grond is verder voorzien van een inpandige berging met deur naar buiten. Handig voor een 2e koelkast, wasmachine en droger.

Indeling 1ste verdieping:

Via de trap komt u op de verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Deze badkamer is voorzien van een dakraam. De gehele verdieping is voorzien van een plavuizenvloer.

Info. De Vlietlanden, Droge Wijmersweg 5, 1693 HP te Wervershoof.

Tel.nr. 0228-581491. E-mail info@vlietlanden.nl

Klik hier voor een overzicht van de jaarlijkse vaste lasten

Klik hier voor het huishoudelijk reglement

 

Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Wervershoof
8°
7°
Za
9°
Zo
8°
Ma
5°
Di
8°
Wo
Weer in OpenWeatherMap