facebook twitter

Mogelijkheden

Vele gasten aan Bungalowpark De Vlietlanden komen voor de uitgesproken rust en het natuurschoon die het park te bieden heeft. Zij laten de auto het liefst staan op de plek waar zij hem bij aankomst hebben neergezet: Bij de bungalow natuurlijk!Dit betekent dat zij ook voor bepaalde voorzieningen aangewezen willen zijn op datgene wat het park hen te bieden heeft. En dat is veel!! We noemden reeds de verschillende sportfaciliteiten en de prachtige golfbaan. Tevens kunt u een balletje slaan op onze verlichte tennisbanen.
Wat dacht u van een fijne fietstocht door de omgeving? West-Friesland wordt doorkruist door een netwerk van kwalitatief zeer goede fietspaden. Diverse routes zijn mogelijk. Vraag bij de fietsenverhuur Medemblik naar de verschillende mogelijkheden.

Een verkenningstocht bij uitstek in dit waterrijke gebied maakt u natuurlijk per boot. Ontdek het verrassende uitzicht vanaf het water. De natuur ziet er opeens weer heel anders uit. Een prachtige ervaring! En altijd kunt u voor een ontspannend aperitief of voortreffelijke lunch of diner terecht in de diverse restaurants in de nabije omgeving. Ook vanuit hier heeft u weer een prachtig uitzicht op de omgeving.

Ongekende mogelijkheden
Rust, ruimte en sportieve ontspanning, gecombineerd met zeer riante bungalows maakt van Bungalowpark De Vlietlanden een uniek plekje in Nederland. Aan alle kanten omringd door water een Eldorado voor de watersporter.

Rechtstreeks bereikbaar zijn de binnenmeren Groote Vliet, Kleine Vliet en IJsselmeer. Tevens is er op 500 meter afstand het park “De Vooroever”, een perfecte combinatie van water, natuurgebieden, zonneweiden en strand. Een uitgelezen gelegenheid voor surfers en zonaanbidders.

Maar op De Vlietlanden is ook de sportvisser verzekerd van een goede vangst. Motorboten zijn te huur bij ons botenverhuurbedrijf De Vlietlanden. Naast het waterplezier voor de kinderen is er een speelweide. De actieve volwassene komt volop aan zijn trekken: tennissen en golf.

Naast de vele toeristische attracties is er in de omgeving van het park de mogelijkheid tot midgetgolfen, bowlen en karten.

Dit alles maakt van De Vlietlanden niet alleen een prima locatie voor een weekend of midweek, maar ook voor een wat langer verblijf zult u er zich binnen de kortste keren ècht thuis voelen.

 

Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Wervershoof
18°
15°
Do
19°
Vr
14°
Za
17°
Zo
18°
Ma
Weer in OpenWeatherMap