facebook twitter

Extra informatie coronavirus

Extra informatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19)

Bungalowpark De Vlietlanden volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgt de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Allereerst: U bent nog steeds van harte welkom op ons park! De Vlietlanden ligt in een gebied waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden.

Onze receptie blijft geopend, de horeca is echter gesloten.

Annuleringsverzekering: Helaas biedt de annuleringsverzekering geen dekking bij annulering door het coronavirus.

Omboeken:

Wanneer u toch liever op een ander moment van uw vakantie zou willen genieten, bieden wij u, uit coulance, aan dat u vanwege het coronavirus uw boeking met aankomst tot 28 april 2020 kosteloos zou mogen verschuiven naar een andere periode in 2020. U betaalt alleen het eventuele verschil in huurtarief, wanneer u kiest voor een duurdere periode. Dus het totaalbedrijf blijft gelijk of wordt hoger. Voorwaarde hiervoor is dat wij graag binnen 1 week een nieuwe datum van u willen weten, zodat wij voor u kunnen nakijken of er beschikbaarheid is voor die periode. Er mag maximaal 1 keer verzet worden. Indien u hiervan gebruik zou willen maken, verzoeken wij u om ons te mailen via info@vlietlanden.nl Wij streven ernaar om uw vragen op korte termijn te beantwoorden. Ook kunt u ons telefonisch benaderen tijdens onze openingstijden op 0228-581491.

De officiële richtlijnen vanuit de overheid gelden momenteel tot 28 april 2020. Daarom vragen wij u, wanneer u vragen heeft over uw reservering met aankomst na 28 april om de situatie even af te wachten.

Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar liever verbaal.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daarvan telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Telnr. +31-228581491.

Is de receptie gesloten? Hieronder vindt u de openingstijden van de dienstdoende huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Dienstdoende huisarts Wervershoof:
Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00: telefoonnummer 0228-581199

Buiten openingstijden van de huisarts kunt  u contact opnemen met de Huisartsenpost Westfriesland. Als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag: tel. 0229-297800

Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Bezoekadres
Huisartsenpost West-Friesland
Maelsonstraat 5
1624 NP HOORN
(voorzijde parkeergarage Dijklander Ziekenhuis)

Namens park en personeel danken wij u voor uw medewerking.

Informatie
De Vlietlanden
Droge Wijmersweg 5
1693 HP Wervershoof
Tel: 0228 - 58 14 91
Fax: 0228 - 58 12 66
Stuur ons een e-mail

Wervershoof
8°
10°
Za
14°
Zo
15°
Ma
13°
Di
14°
Wo
Weer in OpenWeatherMap